Waboba

Waboba Moon Ball trotsar tyngdkraften och studsar högt – den ojämna ytan ändrar riktningen på bollens studs och håller bollspelarna på tårna! Wabobas sortiment erbjuder roliga leksaker som förvandlar vilken plats som helst till ett spelplan. Utbudet omfattar bollar med bra studs för land och vatten, miljövänliga bollspel och Wingman-frisbees med fantastiska flygegenskaper. Spela var som helst och när som helst – det finns ingen tid för bortförklaringar när lekplatsen finns där var bollen är!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

WABOBA MOON BALL
Nu har månen studsat ut ur sin bana! Waboba Moon Ball trotsar tyngdkraften och studsar högt. Bollens oförutsägbara studsar ser spännande ut när bollen är LED-upplyst!

MILJÖVÄNLIGA PRODUKTER
Wabobas miljövänliga produkter är tillverkade av hållbart material så som jute, gummiträ, tall och lind. Waboba skänker en del av sin vinst till organisationer som skyddar och återställer miljön.

WABOBA EXTREME
Waboba Extreme studsar perfekt på vattenytan! Ta med en boll till stranden eller poolen och glada stunder är garanterade. En stor favorit bland såväl stora som små!