5 Surprise

Avaa pallonmuotoinen 5 Surprise -pakkaus ja ylläty – 5 kertaa! Pallossa on viisi lohkoa, joista jokaisesta paljastuu hauska yllätys. Yllätyspallo kätkee sisäänsä leluja, supermarketista tuttuja elintarvikepakkauksia, figuureja, dinoja, autoja ja vaikka mitä – miniatyyrikoossa tietenkin! Yllätyspallojen sisältö vaihtelee tuotesarjan mukaan.

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

5 SURPRISE TOY MINI BRANDS
Pallossa on viisi lohkoa, joista jokaisessa on hauska Mini Brands -yllätys. Yllätyspallo kätkee sisäänsä leluja tuttuakin tutummilta brändeiltä – minikoossa tietysti.

5 SURPRISE NEWBORN UNICORN SQUAD
Mikä olisikaan parempaa kuin pallo täynnä pikkuisiin yksisarvisiin liittyviä yllätyksiä? Avaa ja selvitä, minkä yhdeksästä eri vastasyntyneestä yksisarvishahmoista sait! Suloisilla hahmoilla on jokaisella oma hauska tyyli ja niillä on väriä vaihtava vaippa. Anna pikkuiselle ensin vähän maitoa ja nukuta se sitten kehtoon.

5 SURPRISE DINO STRIKE
Dinosaurusjahti on alkanut! Yllätypsallossa on viisi lohkoa, joista jokaisessa on upea yllätys. Pallo kätkee sisäänsä joko ajoneuvon osat ja aseen, tai dinosauruksen osat ja vangitsemisvarusteen.