Brain Games

Haasta itsesi pelaamalla Brain Games -pelejä! Osaatko selvittää pulmakuution, vai pelaisitko mieluummin intensiivisen shakkipelin? Olipa valintasi mikä tahansa, aivonystyröitä aktivoivat Brain Games -tuotteet takaavat hauskaa tekemistä tunneiksi!

Tuotesarjasta löytyvät sekä tunnetut klassikkolautapelit että uusimmat hittipelit. Joko olet kuullut myös tunnetuista pulmakuutioista, jotka laittavat edistyneimmänkin ongelmaratkaisijan aivot solmuun. Pulmakuutioiden ratkaiseminen parantaa keskittymiskykyä ja lievittää stressiä. Mikä parasta, tuotteet tarjoavat hauskaa ajanvietettä niin yksin kuin yhdessä pelattavaksi!

Huolehdimme vastuullisesta hankinnasta ja suosimme vastuullisuussertifikaatteja. Käytämme luotettavia toimijoita ja varmistamme laatuprosessissa laadukkaiden raaka-aineiden käytön. Tunnistat Brain Games -tuotteet niiden pakkauksen mustasta väristä!

Tutustu tuotteisiin Lelukirjan netissä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä.

KLASSIKOT
Haasta ystäväsi klassikkopelien äärelle ja selvitä kuka on pelipöydän voittamaton taktikoija. Laita vakaa kätesi ja hermosi koetukselle Huojuva Torni -pelissä tai hio strategiasi kuntoon kaikkien tuntemassa klassikkopelissä Shakissa.

HITTIPELIT
Brain Games on ajan tasalla kuumimmista hittipeleistä! Valitsetko suuren suosion saaneen Pop to Win it! -pelin vai kokeilisitko uutta Puck Game kiekkopeliä? Nämä pelit ovat nopeatempoisia ja älykkyyttä vaativia, eikä niiden sääntöjen opetteluun mene muutamaa minuuttia pidempään.

PULMAPELIT
Brain Games haastaa aivot pohtimaan ja ratkaisemaan erilaisia tehtäviä. Laaja valikoima pulmakuutioita tarjoaa erilaisia haasteita pelaajille vaikeustasosta toiseen. Pulmakuutiota pyöritellessä vierähtää hetki jos toinenkin, ja niiden tekeminen aktivoi hoksottimet ja sormet liikkeelle.