Bunch O Balloons

Valmistaudu upeaan kesään Bunch O Balloons -tuotteiden kanssa. Innovatiivinen, itsestään sulkeutuva vesi-ilmapallo tekee täyttämisestä niin helppoa ja nopeaa. Voit täyttää ja sulkea 100 vesi-ilmapalloa jopa 60 sekunnissa!

Bunch O Balloons -ilmapallojen korkit ja varret on valmistettu 100 % sertifioidusta, kierrätetystä muovista. Ilmapallot on valmistettu kasviperäisestä luonnonkumista, joka on peräisin kasveista.  

Tutustu Bunch O Balloons -tuotteisiin Lelukirjan nettisivuilla! Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

VESI-ILMAPALLOT
Alle minuutti ja 100 vesi-ilmapalloa ovat valmiina ­– kesän hauskimmat vesileikit voi alkaa! O-rengasteknologialla ja Rapid Fill -pikatäytöllä jätät hyvästit yksittäisten vesi-ilmapallojen sitomiselle.

VESIPYSSYT JA HEITTIMET
Varustaudu vesi-ilmapalloleikkeihin lisätarvikkeiden kanssa! Lennätä pallot ilman halki Bunch O Balloons -heittimellä tai tähtää vastustajaasi Buch O Balloons -vesipyssyllä, jolla saat myös täytettyä kätevästi itsesulkeutuvat Bunch o Balloons -vesi-ilmapallot.

VESILIUKUMÄKI
Yhdistä puutarhaletku vesiliukuun ja liu’u matkaan. Vauhdikkaimmat hetket takaa 4,8 m pitkä vesiliuku, jossa on tilaa yhdelle liukujalle. Lisää Bunch O Balloons -vesi-ilmapallot leikkiin ja hauskuus on taattu. Sisältää vesiliu’un ja 100 vesi-ilmapalloa.