Disney Princess

Rakastetut Disneyn prinsessanuket siivittävät leikit satumaailmaan. Disney Princess -tuoteperhe on täynnä maagisia seikkailuja ja samaistuttavia, rohkeita sankareita, jotka inspiroivat faneja, niin nuoria kuin vanhojakin, ympäri maailmaa. Jokainen Disneyn prinsessahahmo, optimistisesta ja ystävällisestä Lumikista seikkailunhaluiseen omaa tietänsä etsivään Vaianaan, antaa faneilleen mahdollisuuden unelmoida ja herättää rakastetuimmat tarinat henkiin. Myötätuntoa ja rohkeutta huokuvat prinsessat inspiroivat lapsia olemaan rohkeita ja tavoittelemaan unelmiaan.

Disney Princess -nuket muistuttavat hätkähdyttävän hyvin elokuvista tuttuja esikuviaan ja niiden yksityiskohtiin on panostettu: nuket ovat eri pituisia, eri kokoisia, ja niillä on omat persoonalliset kasvonpiirteensä ihonvärinsä, hiuksensa ja vaatteensa.

Saatavilla on jokainen Disneyn 13 rakastetusta prinsessasta, sekä kaksi prinssiä. Valikoima sisältää laadukkaita muotinukkeja, pienempiä mininukkeja, supersuosittuja Color Reveal -yllätysnukkeja ja mitä upeampia leikkisettejä. Kaikki juuri niin kuin ne elokuvista muistamme!

Tutustu Disney Princess -nukkevalikoimaan Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä.

DISNEY PRINCESS NUKKE
Rakastetut ja ikoniset Disney-prinsessat ovat rohkeita, persoonallisia ja niin ihania! Nukella on kauniisti kimaltava mekko, tiara ja kengät. Valitse oma suosikkisi ja prinsessaleikit voivat alkaa.

DISNEY PRINCESS PIKKUNUKKE
Rakastetut Disney-prinsessat johdattavat leikit satumaisiin seikkailuihin. Minikokoisella nukella on kauniit hiukset ja yllään tarinoista tuttu hame. Nuken koko on noin 9 cm.

DISNEY PRINCESS RAPUNZEL & HORSE
Tähkäpää rakastaa ystäviään Maximus-hevosta ja Pascal-kameleonttia. Pascal tarttuu Tähkäpäähän tai Maximukseen kiinni, jotta se pysyy vauhdikkaissa seikkailuissa mukana. Nukella on liikuteltavat nivelet. Pakkaus sisältää nuken, eläinystävät ja pannuharjan.