Revell

Pienoismallien rakentaminen on harrastus, joka sopii kaikille ja kaikenikäisille!
Revell pienoismalleja on rakennettu jo lähes sata vuotta ja mallisto uudistuu kaiken aikaa. Easy kits -sarjat soveltuvat perheen pienimille ja rakentamisesta innostuvat voivat jatkaa harrastusta vaativampien rakennussarjojen ja pienoismallien parissa.
Muistathan käyttää alkuperäisiä Revell-tarvikkeita viimeistellessäsi rakentamasi pienoismallit.
Lisäksi Revellin valikoimista löytyvät nyt myös R/C (Radio-ohjattavat) ajoneuvot sekä helikopterit. Avaa pakkaus, lisää paristot ja olet matkalla kohti uusia seikkailuja maastossa tai ilmassa.

Tutustu tuotteisiin täällä!

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Revell RC Quadcopter Air Hunter
Aloittelijoille sopivassa Air Hunter -quadkopterissa on flip- ja headless-toiminnot. Kopterin lentoaika on 4-6 min. 60 min. latauksella. Aika ottaa suunta kohti taivasta!

Revell RC Stunt Car Water Booster
Water Boosterin erikoismuotoillut renkaat varmistavat vauhdikkaan menon sekä maalla että vedessä. Auton pituus 19 cm, GHz-ohjaimen kantavuus n. 30 m. Ni-Mh-akku ladataan USB:n avulla.

Revell Modell Set
Revellin pienoismallit ovat tunnettuja yksityiskohdistaan ja laadustaan. Model set –pakkaus sisältää pienoismallin osat, liiman, perusmaalit, siveltimen ja ohjeet mallin rakentamista varten. Useita erilaisia.

Revell 3D Puzzle
Koko upea 3D-palapeli, jonka osat pysyvät tukevasti kiinni toisissaan. Kuusi erilaista aihetta: hollantilainen tuulimylly, Eiffelin torni, Vapaudenpatsas, Lontoon bussi, Titanic ja merirosvolaiva. Osien määrä 20-66 mallista riippuen.