Robo Alive

Saatko pyydystettyä nopeasti vipeltävän liskon tai kiemurtelevan käärmeen? Robo Alive -robottieläimet liikkuvat oikeiden lajitoveriensa tavoin. Hurja T-Rex etsii saalista ja hämähäkkikammoisten kauhistus Robo Alive -hämähäkki aiheuttaa kylmänväreitä ja kiljahduksia.

Tutustu hyytävän hauskoihin matelijoihin ja hirmuliskoihin Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, otathan yhteyttä!

ROBO ALIVE DINO WARS
Dinot ovat varustautuneet asein ja haarniskoin – ne ovat entistä vaarallisempia! Tätä T-Rexiä et halua vastaasi taistelussa, sillä sen suojapanssari ampuu ohjuksia ja suu hehkuu tulenpunaista. Saatavilla myös Stegosaurus ja Raptori!

ROBO ALIVE HÄMÄHÄKKI
Hämähäkkikammoisten kauhistus on oikean lajitoverinsa tavoin liikkuva Robo Alive –hämähäkki. Tämä kahdeksanjalkainen kauhistus pelästyttää rohkeammatkin kaverit!

ROBO ALIVE TORAKKA
Roboalive torakka saa herkemmät kaverisi kirkumaan. Oikean torakan tavoin tälläkin yksilöllä on siivet, tuntosarvet ja vikkelät jalat, joilla se liikkuu ketterästi tasaisella pinnalla.

ROBO ALIVE BABY SHARK
Baby Shark do do do… tämän hauskan haiperheen tuntevat kaikki. Laulusta tutut hait uiskentelevat vedessä ja laulavat laulua. Mommy, daddy ja baby ihastuttavat takuuvarmasti!