Scruff-a-Luvs

Supersuositut Scruff-a-Luvs hylätyt pehmolelut odottavat huolenpitoasi! Lämpimän kylvyn jälkeen kuivaa ja harjaa uuden lemmikkisi turkki pehmeäksi niin sinulle selviää, kenet olet pelastanut. Jokaisella Scruff-a-Luv -ystävällä on oma kaulapanta ja tunniste, joten voit tehdä adoptiotodistuksen ja antaa lemmikillesi nimen. Huomaa kuinka nuhjuinen karvapallo muuntuu suloiseksi lemmikiksi. Kenet sinä pelastat?

Tutustu suloiseen valikoimaan Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä.

SCRUFF-A-LUVS LEMMIKKI
Hylätty karvapallo odottaa huolenpitoa ja kylpyä. Pese pikkuinen karvapallo vedellä ja ylläty, mikä lemmikki sieltä paljastuu – pupu, koira vai kissa! Helli ja hoida uuden lemmikkisi turkkia pakkaukseen sisältyvällä kammalla. Mukana myös kaulapanta, nimilaatta sekä adoptiotodistus.

SCRUFF-A-LUVS SURPRISE PERHE
Avaa ensiapulaukku ja katso, mitä sinne on piiloutunut. Voi ei! Siellä on pieni lemmikkiperhe, joka on sairastunut ja tarvitsee hoitoasi. Hoivaa ja helli perhe taas terveeksi. Lemmikkiperheessä on kaksi vanhempaa ja yksi tai kaksi lasta.

SCRUFF-A-LUVS LIL SNIPPERS
Pieni pörröinen otus on piiloutunut käsilaukkuun! Poista pehmon takkuinen karva laukusta löytyvillä tarvikkeilla ja selvitä, minkä ihanan eläimen sait hoivattavaksesi. Pakkaus sisältää laukun, yllätyspehmo, lapsiystävälliset sakset ja kamman.