X-Shot

X-Shot tarjoaa täydellisen räjähdyksen jokaiseen tyyliin ja taisteluun sopivaksi, jatkuvasti laajenevalla arsenaalillaan! Riippumatta siitä missä taistelu on, saamme sinut suojaan! X-Shot pelit ovat juuri niille, jotka kaipaat leikkeihinsä lisää vauhdinhuumaa.

Tutustu hurjan vauhdikkaaseen valikoimaan klikkaamalla tästä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

X-Shot vesipyssyt
Näillä pyssyillä saa kesän parhaimmat vesisodat aikaiseksi! X-Shot vesipyssyt ruiskauttaa vettä monien metrien päähän ja saavuttaa taatusti vihollisesi. Tähtää, ruiskauta ja voita kaikkien aikojen vauhdikkaimmat vesisodat! Useita erilaisia, myydään erikseen.

X-Shot Excel
Paina ase tukevasti olkaasi vasten, tähtää ja laukaise! X-Shot aseet lennättää ammukset monien kymmenien metrien päähän, mutta osutko siellä häämöttäviin tölkkeihin? Nyt otetaan tarkkuudesta mittaa!

X-Shot Laser 360 Blaster setti
Laita lasit päähäsi ja vauhdikas lasertaistelu voi alkaa. Laseissa on useita sensoreita, joten lasersäteeltä ei voi piiloutua. Säteen pituus pimeässä on n. 30 metriä. Pakkaus sisältää kaksi laserasetta ja kahdet lasit. Kenet sinä haastat taisteluun?

X-Shot Dino Attack
Hurjat dinosaurukset ovat vallanneet maan. Ota käteesi vaahtomuoviammuksia ampuva Dino Attack -ase, tähtää ja estä dinopopulaation kasvu tuhoamalla dinojen munat.