Toyrock Oy – Keitä me olemme?

 

Pienistä ja mukavista asioista syntyy iloisia elämyksiä kaiken ikäisille ihmisille. Niiden eteen me kaikki Toyrockilla teemme työtä päivittäin.

 

Toyrock Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen kasvuyritys, joka keskittyy toiminnassaan lasten leluihin ja lapsiperheen vapaa-ajanviettoon liittyvien tuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin Pohjoismaissa. Heinäkuussa 2023 Toyrock osti 100 % Ilmapallokeskus Balloon Center Oy:n osakekannasta. Näin valikoima laajenee tulevaisuudessa myös ilmapalloihin ja juhlatuotteisiin.

Yrityksen nimi Toyrock kuvastaa luotettavuutta – ”peruskalliota”. Se kuvastavaa myös vakaata ja luotettavaa toimintatapaamme, jonka pohjalta asiakkaat voivat rakentaa hyvän yhteistyön kanssamme.

Leikki on lasten työtä. Leikki viihdyttää, leikki opettaa, leikki kehittää. Leikki on ajanvietettä ja sitä tehdään sekä yksin että yhdessä toisten kanssa. Leikkiessä lapsi oppii uusia asioita, sitä miten esineet toimivat ja minkälaisia seurauksia tietyllä toimenpiteellä on. Leikki kehittää lapsen henkisiä ja fyysisiä taitoja. Onkin tärkeää, että lapsi leikkii ikäkaudelleen sopivalla, oikeanlaisella lelulla. Toki pelkkä ajanvietekin on tärkeää, joten lelun pitää olla myös kiinnostava ja riittävän monipuolinen, jotta se innostaisi lasta ja ruokkisi myös lapsen mielikuvitusta.

Meidän tehtävämme Toyrockilla on varmistaa, että kaikenikäisille lapsille on tarjolla riittävästi monipuolisia, kehittäviä ja kiinnostavia leluja. Lelujen ja niissä käytettyjen materiaalien on oltava turvallisia ja tuotteissa on oltava riittävät tiedot ja käyttöohjeet, jotta voidaan varmistaa lelun turvallinen käyttö.

Valikoimassamme on maailmanlaajuisesti tunnettujen ja arvostettujen tavarantoimittajien tuotteita ja tuotemerkkejä, esim. Mattel-brändit Barbie, Hot Wheels ja Fisher-Price, Clementonin palapelit, Bestwayn uimalelut, Geomagin magneettirakennussarjat, Goliathin pelit ja lelut, Revell-pienoismallit ja RC-tuotteet sekä monia muita. Upeasta valikoimastamme löytyy taatusti jokaiselle jotakin.

Takaamme asiakkaillemme korkean ja luotettavan palvelutason. Olemme osaava ja luotettava partneri. Toyrockin valikoimissa olevat tuotteet hankitaan sellaisilta toimijoilta, joiden toiminta on korkealaatuista ja yleisten lelualan standardien (esim. International Council of Toy Industries) hyväksymää myös eettisten vaatimusten osalta. Kaikkien Toyrockin tuotteiden on täytettävä alan direktiivien sekä lakien ja asetusten vaatimukset – poikkeuksetta.

Asiakkaamme

Tuotteitamme myyvät kauppaketjut, yksityiset lelukaupat ja muut erikoisliikkeet Suomessa ja Ruotsissa.
Tuotevalikoimat vaihtelevat jälleenmyyjittäin. Tuotteitamme löydät Suomesta mm. näistä liikkeistä: