Escape Room kan nu spelas hemma i ditt vardagsrum!

Escape Room utmaningar blev populära över hela världen under 2010-talet och det är en fantastisk aktivitet för vänner, arbetsgrupper och familjer. Escape Room spel som kan spelas hemma introducerades på marknaden för några år sedan och de blev omedelbart en stor succé. Framgången fortsätter och det finns inget slut i sikte på spelens popularitet.

I Escape Room spel ska spelarna hitta de rätta koderna innan speltiden på 60 minuter tar slut. Genom gott samarbete, kommunikation och logiskt tänkande ska spelarna lösa olika gåtor och uppgifter. Den medföljande Chrono Dekodern fungerar som både timer och kodkontroll.

Escape Room grundspelet rekommenderas för spelare över 16 år och det består av fyra fängslande äventyr i stigande svårighetsgrad. Escape Room Family-spelens åldersrekommendation är 10+ och de består av tre spännande äventyr, som tillsammans utgör en berättelse. För den som älskar mysterier och pussel rekommenderar vi Escape Room pusseläventyr – en genialisk kombination där spelarna ska lösa utmaningar för att få flera pusselbitar och slutligen lösa mysteriet.

Om spelet visar sig vara för utmanande hittar du spelets genomgång och förklaringar på ledtrådar på hemsidan escaperoomthegame.com. På hemsidan kan du även skriva ut nya delar till spelet. Du kanske vill ge vidare spelet till en vän eller spela i lag för att se vem som klarar av utmaningen först?

Tiden rinner iväg och ni måste hitta koderna innan tiden tar slut! Är ni redo att anta utmaningen?