Monster High Netflixin TOP 10:ssä!

Monster High -animaatiosarja hurmaa Netflixissä ja kasvattaa nukkejen suosiota. Monster High -animaatiosarja lanseerattiin viime viikolla Netflixissä ja se nousi heti ensimmäisellä viikollaan sekä katsotuimpien TV-sarjojen että katsotuimpien lasten TV-sarjojen TOP-10 listoille Suomessa. Sarja on kerännyt loistavia katsojalukuja myös muissa Pohjoismaissa. (Lähde: Flixpatrol).

Monster High -animaatiosarja sijoittuu yliluonnolliseen Monster High’n lukioon, jossa koulua käyvät Clawdeen sekä hänen bestiksensä Frankie Stein ja Draculaura sukeltavat hauskoihin seikkailuihin hirviömäisten luokkakavereidensa kanssa. Katsottavissa on yhteensä 13 jaksoa täynnä jännitystä, huumoria ja ystävyyden teemoja, jotka resonoivat erityisesti nuorten katsojien keskuudessa. Sarjan hahmot ovat helposti samaistuttavia ja niiden avulla käsitellään tärkeitä teemoja, kuten itsensä hyväksymistä ja erilaisuuden juhlistamista.

Monster High -sarjan menestys merkitsee myös valtavaa potentiaalia markkinoilla. Monster High -nuket saavat sarjan myötä laajaa näkyvyyttä ja luovat huikeita tarinoita nukkejen ympärille. Monster High -muotinukkesarja rohkaisee kaikenikäisiä fanejaan olemaan rohkeasti omia itsejään – anna sisäisen hirviösi loistaa! Nämä persoonalliset muotinuket ovat saaneet inspiraationsa hirviö- ja kauhuelokuvista, ihmissusista, vampyyreista ja muista erilaisista tarulennoista. Jokaisella Monster High -hahmolla on oma vahva ja persoonallinen tyyli, joka ilmenee niin heidän hiustyyleissään, asuissaan, asusteissaan ja jopa karmean ihanissa lemmikeissään. Monster High -nukeissa on runsaasti viimeisteltyjä yksityiskohtia, jotka viimeistään erottavat ne muista muotinukeista. Nyt on oikea hetki hypätä mukaan ja hyödyntää tätä monsterimaista menestystä!

Voit tutustua Monster High -nukkevalikoimaamme tuotesivuiltamme ja osoitteessa lelukirja.fi!