Barbien pitkäaikainen ystävä Ken täyttää 60 vuotta!

Ikinuori klassikko Ken juhlii upeaa 60-vuotista taivaltaan pukeutumalla kolmeen erilaiseen klassiseen asukokonaisuuteen. Vuonna 1961 ensi esittelynsä saanut ikoninen Ken-nukke on ollut mukana Barbien seikkailuissa niin ystävän kuin poikaystävänkin roolissa. Ken on tunnettu hänen itseluottamuksestaan, kohteliaisuudestaan ja komeasta ulkonäöstään. 60-vuotisen uran aikana Ken on kerennyt vaikka mihin – hän on ollut bisnesmies, pilotti, olympiaurheilija ja näyttelijä. Ken sai jopa roolin Toy Story 3 -elokuvasta vuonna 2010.

Tiesitkö? Kenin koko nimi on Ken Carson ja hän on nimetty Barbien luojan Elliot Handlerin pojan, Ken Handlerin, mukaan.

Ken on tyyli-ikoni läpi vuosikymmenten

Aivan kuten Barbiellakin, Kenillä on ollut aina tyylitajua pukeutumisensa suhteen.  Juhlavuotensa kunniaksi hän pukee yllensä kolme klassista asukokonaisuutta.

Vuoden 1961 shortsiasu näyttää modernilta, kun Kenillä on päällään punaiset tyylikkäät uimahousut ja raidallinen paita. Kenin jalassa olevat sandaalit ovat juuri sopivat pehmeälle rantahiekalle!

Retro treeniasu vuodelta 1984 on yksi Kenin ikonisimmista asukokonaisuuksista. Valkoisessa t-paidassa on värikkäät raidat ja hänen housunsa ovat siniset. Valkoiset lenkkarit ja käsipaino ovat täydellinen lisä treeniä varten.

Vuoden 1985 rokkityylissä katseen kiinnittää Kenin upea kirkkaan vaaleanpunainen takki printillä. Takin kanssa yhteensopiva neonvärinen paita, mustat shortsit ja valkoiset kengät viimeistelevät asukokonaisuuden.

Juhlitaan yhdessä Kenin upeaa 60 juhlavuotta!