Vuoden upeimmat Barbie EXTRA nuket ovat nyt täällä!

Tapaa uudet Barbie EXTRA nuket, joiden näyttävät asukokonaisuudet ja lemmikit ovat extra upeita!  Kun puhutaan nuken tai lemmikin tyylistä, Barbien mukaan ”enemmän on enemmän”. Tätä filosofiaa noudattava uniikki ulkonäkö tuo nuken persoonallisuuden aivan uudelle tasolle. Nuken lukemattomat stailaus mahdollisuudet vapauttavat lapsen sisäisen trendisuunnittelijan valloilleen, joka edistää leikkijän itsevarmuutta ja itseilmaisua. Kuka ei haluaisi inspiroitua näistä säkenöivistä itsevarmoista hahmoista!

 

Barbie EXTRA on rohkea muodin edelläkävijä

Kimallusta, väriä, printtiä ja metallia… Persoonallinen ja huomiota herättävä asukokonaisuus ja lemmikki tekevät nukesta upeamman kuin koskaan ennen. Barbien hiustyyli on ylellinen ja hehkuu kirkkaissa väreissä. Barbie EXTRA nuket ovat ylpeitä heidän eri muotoisista kehoistaan ja kasvonpiirteistään – nämä nuket ovat aina valmiita poseeraamaan itsevarmasti.

Jokaisen nuken mukana tuleva asuun sopiva lemmikki on upean suloinen, ja sillä on myös oma persoonallisuutensa. Paketin mukana tulee jopa 15 lisäosaa, joilla ystävykset voi koristella haluamallaan tavalla.

Valmistaudu EXTRA upeaan leikkiin Barbien kanssa!