Barbie

Kestosuosikki Barbie ei jätä ketään kylmäksi! Barbie on ajaton klassikkonukke, joka seuraa aikaansa ja muuntuu maailman mukana. Hän voi olla palomies tai toimittaja – sinä päätät, sillä Barbien maailmassa voit olla mitä tahansa!

Maailman tunnetuin muotinukke esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran vuonna 1959. Vuosien varrella Barbie onkin toiminut useissa ammateissa, harrastanut monipuolisesti, hoitanut eläinystäviään ja pitänyt hauskaa ystäviensä seurassa. Nuket ovat kehittyneet heijastamaan paremmin lasten nykymaailmaa, ja monimuotoisuuden lisääminen on tuonut merkittävää lisäarvoa loputtomiin tarinankerrontamahdollisuuksiin.

Mikä tahansa on mahdollista jatkuvasti uusiutuvassa maailmassa ja tämä ajatus siirtyy myös lastenhuoneisin pinkinsävyisten unelmien ja mielikuvituksen saattelemana. Monipuolisuutensa vuoksi Barbie ansaitsee paikkansa lastenhuoneen suosikkileluna ja keräilyaarteena. Barbie ystävineen onkin lasten leikeissä mukana sukupolvesta toiseen.

Tutustu tarkemmin Barbie-nukkeihin Lelukirjan nettisivuilta!

Jos sinulle herää kysymyksiä tuotteista, ole meihin yhteydessä!

 

Tuotelinjat

Dreamtopia

I can be anything

Fashion and beauty

Barbie Extra

Color Reveal

♥ Family

♥ Estate

♥ Specials – keräilynuket

I CAN BE ANYTHING
Barbien seurassa voit tutustua uusiin ammatteihin leikin lomassa. Barbiella on tunnetusti ollut monta ammattia ja hän ihastuttaa meitä uusilla ammateillaan jatkossakin. Uranuken asu ja ammattiin kuuluvat yksityiskohdat ja tarvikkeet auttavat lasta oman toiveammatin löytymisessä.

COLOR REVEAL
Barbie Color Reveal on maailmanlaajuinen menestystarina! Barbie Color Reveal on yllätysnukke, joka yllättää – monta kertaa. Nuken päällä oleva maali poistetaan lämpimällä vedellä ja pesu kylmällä vedellä paljastaa nuken kasvot ja hiukset. Yllätyspusseista paljastuvat Barbielle hiukset, vaatteet ja asusteet. Nukkeja on lukuisia erilaisia – minkä sinä saat?

BARBIE EXTRA
Barbie Extra on huippumuodin edelläkävijä, joka rakastaa pukeutua persoonallisesti ja näyttävästi! Nukkejen oma rohkea tyyli ja kirkkaat värit eivät jää keneltäkään huomaamatta ja mukana kulkeva lemmikkiystävä ei jää tyylissään kakkoseksi . Päästä luovuutesi valloilleen ja ole tänään EXTRA – upea!

DREAMTOPIA
Barbie Dreamtopian taianomaisessa satumaailmassa seikkailevat prinsessat, keijut ja merenneidot ihanissa sateenkaarensävyissä. Mikä satuhahmo sinä tänään haluaisit olla? Barbien seurassa voit olla mitä tahansa!