Bestway

Bestway-tuotteiden valikoima kattaa vesilelut niin rannalle kuin kuivallekin maalle. Uimalasit, snorkkelit, uimalelut ja patjat, yhdessä tai erikseen käytettyinä, luovat puitteet taatusti mukavalle yhdessäololle. Uima-altaassa mahtuu polskimaan koko perhe ja lempeisiin poreisiin on ihana pulahtaa raskaan päivän jälkeen.

Hauskat ja hyödylliset uimalelut kehittävät hauskanpidon lomassa myös uimataitoja. Uima-avut ja -kellukkeet harjoittavat pienempiä lapsia vedessä oloon. Tärkeää kuitenkin on, että kaikkia lasten uimaleluja käytetään aikuisten valvonnassa.

Lelukirjan teemasivuilta  löydät runsaasti tietoa mm. Bestwayn uima-altaista, ulkoporealtaista, SUP-laudoista ja allasveden hoitamisesta, käy tutustumassa!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan meihin yhteyttä.

SUP-LAUDAT
Bestway tarjoaa laajan valikoiman supersuosittuja SUP-lautoja! SUP-laudat takaavat hauskan ja monipuolisen kesäpäivän niin mökillä kuin lähirannoillakin. Kokeile ja huomaa, ettei suppailun suosio ole ihan tuulesta temmattua!

UIMA-ALTAAT JA POREALTAAT
Bestwayn uima-altaassa pidät hauskaa perheesi kanssa omalla pihallasi läpi koko kesän! Kaikki uima-altaat ovat helppo koota, useimmat jopa ilman työkaluja. Tai vaihtoehtoisesti nauti päivästäsi Lay-Z-Spa-ulkoporealtaassa ja tunne lämpimät rentouttavat kuplat ihollasi. Lay-Z-Spa-ulkoporealtaita voi käyttää myös kylmillä ilmoilla, joten voit nauttia poreista jopa ympäri vuoden.

KELLUNTALAUTAT
Hulppeat kelluntalautat ovat uljas näky, jotka laittavat mökkinaapurit kateudesta vihreiksi. Juomatelineillä varustetuttuihin lauttoihin mahtuu jopa kuusi aikuista kerrallaan, mikä takaa taatusti täydellisen kesäpäivän!