Elastikorps

Elastikorps-hahmot ovat räyhäkkäitä kamppailijoita, joita voit venyttää uskomattomiin mittoihin. Hahmot venyvät jopa kolminkertaisiksi ja ne palautuvat aina ennalleen, kunhan ravistelet niitä kunnolla. Voit muotoilla, mätkiä, muksia, kamppailla ja asetella Elastikorpseja hauskoihin asentoihin – ne eivät ole siitä millänsäkään, ne ovat luotu kamppailuun. Saatavilla on useita eri kokoisia ja näköisiä hahmoja, valitse suosikkisi, ja kamppailu voi alkaa!

Tutustu Elastikorps-hahmoihin Lelukirjassa.

Jos sinulla herää jotain kysyttävää tuotteista, ota meihin yhteyttä!

ELASTIKORPS NANO
Elastikorps Nano on hurja monsterikamppailija, joka venyy jopa nelinkertaisiin mittoihin. Muksi, paini ja muotoile mahtaviin kamppailuasentoihin ja ravista takaisin ennalleen. Koko 7 cm.

ELASTIKORPS GIGA
Elastikorps Giga on räyhäkäs kamppailija, jota voit mätkiä, muotoilla ja venyttää uskomattomiin mittoihin ja ravistaa takaisin ennalleen. Muksi ja paini tai aseta komeisiin kamppailuasentoihin. Hahmon koko noin 16 cm. Saatavilla useita erilaisia hahmoja.

ELASTIKORPS MAXY
Elastikorps Maxy on yli kahden kilon painoinen kamppailija, jota voit mätkiä, muotoilla ja venyttää uskomattomiin mittoihin ja ravistaa takaisin ennalleen. Muksi ja paini tai aseta tämä lihaskimppu komeisiin kamppailuasentoihin. Hahmo venyy jopa kolminkertaisiin mittoihin. Koko 23 cm. Saatavilla on useita erilaisia hahmoja.