Minecraft

Luo rakennelmia kuutioiden avulla kolmiulotteisessa avoimessa maailmassa. Minecraft kehittää suunnittelutaitoja ja auttaa keskittymään, sillä kolmiulotteisen maailman rakentaminen on sopivan haastavaa ja kehittää mielikuvituksen seuraavalle tasolle. Kerää resursseja, suorita haasteita ja jaa mielikuvitustasi muiden kanssa.
Luo, seikkaile ja selviydy ennennäkemättömällä tavalla!

Tutustu Minecraft figuureihin täällä!

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Loikkaa mukaan yhteen pelimaailman suosituimmista ja suurimmista yhteistöistä. Tutki äärettömiä maailmoja ja rakenna mitä tahansa haluat – vain mielikuvitus on rajana!

Minecraft Earth Boost Mini Figure
Minecraft Earth Boost -minifiguurilla voit sekä leikkiä että lisätä erikoisvoiman hahmollesi Minecraft Earth -pelissä. Keräilyfiguurilla on Minecraft-pelistä tuttu omaleimainen ulkonäkö.

Minecraft Potion Carry Along Case
Nyt voit kuljettaa ja säilyttää Minecraft-figuureja kätevässä salkussa, jossa on tilaa viidelle figuurille. Pakkaus sisältää harvinaisen figuurin, jonka voit saada vain tämän setin mukana!

Minecraft Comic Maker Action Figure
Luo oma sarjakuvatarina Minecraft Comic Maker -hahmolla. Voit vaihtaa hahmon kasvot ja jokaisella hahmolla on lisävaruste, kuten työkalu tai ase. Hahmossa on viisi liikkuvaa niveltä. Useita erilaisia, myydään erikseen.