Clementoni

Laajasta Clementoni-valikoimasta löytyvät laadukkaat pelit kaikenikäisille!
Palapelit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ovat täydellisesti yhteensopivia.
Vauvojen ja lasten tuotteet kehittävät hahmotuskykyä ja auttavat oppimaan uusia asioita. Science tuotteet ovat hieman vanhemmille lapsille kehittävä, hauska ja turvallinen tapa päästä tieteen maailmaan.

Voit tutustua Clementonin valikoimaan lähemmin Lelukirjan netissä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä.

CLEMENTONI PALAPELIT
Clementonin palapelit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja upeista kuvistaan, täydellisesti yhteensopivista paloistaan ja korkealaatuisista materiaaleista. Palapelivalikoima kattaa muutaman palan ensipalapelit, huippusuosituilla hahmoilla kuvitetut lasten palapelit ja vanhemmille kokoajille suunnatut tuhansien palojen palapelit ja haastavat impossible-palapelit.

CLEMENTONI ROBOTIT
Innovatiiviset lelut ovat nousseet suureen suosioon viimeisten vuosien aikana. Leluroboteilla on suuri leikkiarvo ja ne kehittävät lasten päättely- ja ongelmanratkaisukykyä. Koodaaminen onkin noussut tulevaisuuden perustaidoksi. Koodaaminen kehittää lapsen päättelykykyä ja auttaa häntä ymmärtämään, miten ohjelmoitu koodisarja saa aikaan tietynlaisen toiminnon tai reaktion.

CLEMENTONI SCIENCE
Lapset oppivat leikkimällä ja ovat luonnostaan uteliaita tutkimaan ja kokeilemaan erilaisia asioita. STEM- lelut kannustavat lapsia omaehtoiseen ajatteluun ja kokeiluun opettaen samalla lapsia ymmärtämään toiminnan ja lopputuloksen välistä suhdetta. Clementoni Science -settien parissa lapsi oppii monia uusia asioita esim. ihmiskehosta, kemiasta ja biologiasta.

CLEMENTONI BABY
Clementonin Baby-sarja sisältää tuotteita niin vastasyntyneille vauvoille kuin hieman isommille taaperoillekin. Vastasyntyneiden pehmoiset lelut tutustuttavat vauvaa ympäröivään maailmaan ja taaperolelut innostavat tutkimaan ja oppimaan uutta.