Mattel Games

Peli-illat eivät ole koskaan olleet näin hauskoja!
Olitpa kirjainpelien tai strategiapelien ystävä, Mattel Games tarjoaa sopivan pelin haastaviin ja hauskoihin pelihetkiin. Jännittävä valikoima sisältää lautapelejä ja lasten korttipelejä, kuten UNO® ja Pictionary Air 2.0™. Nyt on aika selvittää, kuka on peli-iltojen lyömätön timantti!
Game on!

Voit tutustua Mattel Games -pelivalikoimaan Lelukirjan netissä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

UNO & UNO FLIP
UNO on koko perheen suosittu korttipeli. Yhdistä värit ja numerot ja yritä päästä eroon kaikista korteistasi. Toimintakortit lisäävät peliin hauskuutta ja jännitystä ja tekevät jokaisesta pelikerrasta ainutlaatuisen. UNO FLIP tuo klassikkopeliin uuden twistin kaksipuoleisilla korteilla. Ja kuten aina – ole valmis huutamaan UNO!

DOS
UNO-pelin uusi ystävä on DOS! Pelissä on tavoitteena päästä eroon korteista ensimmäisenä. Kun kortteja on jäljellä kaksi, pelaaja huutaa DOS! Pelin voittaa se, joka kerää ensimmäisenä 200 pistettä.

BLOKUS JA BLOKUS TRIGON
Blokus on koko perheen strategiapeli, jossa pelaajat asettavat vuorotellen pelipalikoitaan pelilaudalle. Blokus Trigonissa pelilaudan ja palikoiden uusi muoto pistävät pelaajien aivonystyrät entistä kovemmin hommiin. Pelin oppiminen kestää alle minuutin, mutta silti se tarjoaa loputtomasti haasteita kaikenikäisille pelaajille.

PICTIONARY AIR 2.0
Pictionary Air 2.0 on suosikkipeli Pictionaryn nykyaikainen versio. Pelissä piirretään kynällä ilmaan ja kuva ilmestyy esim. puhelimen tai tv:n ruudulle Pictionary Air -sovelluksen avulla.
Vuoden peli -kisan voittaja 2019!