Fisher-Price

Fisher-Pricen laadukkaat ja opettavaiset lelut ovat olleet osa lastenhuoneita jo yli 90 vuoden ajan. Ensimmäiset puusta veistetyt Fisher-Price -lelut esiteltiin 1930-luvulla ja siitä lähtien sukupolvi toisensa jälkeen on leikkinyt näillä laadukkailla ja ehdottoman turvallisilla leluilla. Fisher-Pricen lelujen ja lastentarvikkeiden kirkkaat värit, hauskat muodot ja iloiset äänet auttavat lapsia kehittymään ja kasvamaan. Stimuloivat ja kehittävät lelut innostavat lapsia tutkimaan ja leikin ohessa lapsi oppiikin monia ihmeellisiä asioita.

Fisher-Pricen lelut tarjoavat perheen pienimmille leikkisän ja parhaan mahdollisen alun elämään, sillä niitä testaavat leikin asiantuntijat – lapset.

Tutustu perheen pienimpien suloiseen Fisher-Price-tuotevalikoimaan Lelukirjan netissä ja tutustua tuotemerkkiin lähemmin Fisher-Pricen teemasivuilla!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä.

Fisher-Pricen valikoima kattaa kehittävät ja kiinnostavat lelut perheen pienimmille vastasyntyneestä leikki-ikäisiin. Vastasyntyneiden aisteja stimuloivat aktivointilelut ja rauhoittumista tukevat pehmolelut tutustuttavat vauvaa ympäröivään maailmaan. Taapero- ja leikki-ikäisten lelut kannustavat liikkumaan ja oppimaan ja lelujen lukuisat kiinnostavat toiminnot antavat lapsille riemukkaita oppimisen iloja.

LAUGH & LEARN
Laugh & Learn -tuoteperheessä on tavallisesta arjesta tuttuja tuotteita lapsille sopivina leluversioina. Leluissa on hauskoja nappeja ja toimintoja, jotka houkuttelevat tutkimaan ja oppimaan. Lelut opettavat leikin lomassa numeroita, kirjaimia, värejä, muotoja, loruja ja lauluja.

LINKIMALS
Linkimals-hahmot laulelevat ja jutustelevat iloisesti opettaen samalla vauvalle ja taaperoille numeroita, muotoja ja värejä. Suloisten eläinhahmojen monipuoliset toiminnot innostavat lasta kokeilemaan ja tutkimaan lelua aina uudelleen ja uudelleen.

LITTLE PEOPLE
Lapsista on hauska matkia näkemäänsä. Lapsen ensimmäiset matkimis- ja mielikuvitusleikit keskittyvätkin usein arkipäivän kokemuksiin, kuten ruuanlaittoon, ajamiseen tai vaikkapa ostosten tekemiseen. Little People -lelut tuovat tutut paikat, kuten maatilat, kylät, koulut ja kodit, lapsille juuri heille sopivassa koossa.