Fisher-Price

Jo 90 vuotta vanha Fisher-Price tarjoaa perheen pienimmille leikkisän ja parhaan mahdollisen kasvun jokaiselle askeleelle! Lelujen ja lastentarvikkeiden kirkkaat värit, hauskat muodot ja iloiset äänet auttavat lapsia kehittymään ja kasvamaan. Kehittävät lelut innostavat lapsia tutkimaan ja leikin ohessa oppiikin moni ihmeellisiä asioita. Fisher-Pricen leluja testaavat leikin asiantuntijat – lapset.

Tutustu perheen pienimpien suloiseen tuotevalikoimaan täällä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Fisher-Price Chatter Telephone
Hauskalla puhelimella on iloinen ilme ja sen silmät liikkuvat, kun sitä vedetään eteenpäin. Numerolevyn pyörittäminen kehittää sorminäppäryyttä ja samalla tulevat tutuiksi numerotkin.

Smart Stages™ Storybook Rhymes
Iloisen värikäs kirja opettaa lapselle sanoja, kirjaimia, numeroita ja muotoja ja soittaa iloista musiikkia. Sivujen kääntely kehittää lapsen motorisia taitoja. Kirjassa on kätevä myös kantokahva pikkusormille.

Smart Stages™ Puppy
Suloinen koiranpentu opettaa lapselle mm. ruumiinosia, kirjaimia, värejä, numeroita ja samalla se kehittää lapsen aisteja ja hienomotorisia taitoja. Yli 50 hauskaa laulua, sävelmää ja lausahdusta.

Rock-a-stack
Nyt rakennetaan torni! Aseta värikkäät muovirenkaat pinoon ja keinuta tornia. Viisi tukevasta ja turvallisesta muovista valmistettua rengasta, joista pienimmän sisällä on heliseviä helmiä.