Jurassic World

Jurassic World -lelujen kanssa matkataan kauas esihistorialliseen aikaan. Hyppäämällä dinosaurusten aikakaudelle pääset minifiguureiden, nivellettyjen dinojen ja karjuvien hurjimusten kanssa luomaan aivan omanlaisen maailman. Laita mielikuvituksesi koetukselle hirmuliskojen saattelemana!

Jurassic World -tuotteisiin voit tutustua lisää Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Esihistorialliset dinosaurukset kiehtovat kaikenikäisiä lapsia ja dinosauruslelut ovatkin aina in! Jurassic World -dinosauruslelut ovat aidon näköisiä ja innoittavat mielikuvituksellisiin leikkeihin. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy erilaisia dinosaurusleluja kaikille dinofaneille.

Jurassic World -elokuvasta tutut hirmuliskot ovat innoittaneet lapsia seikkailuleikkeihin jo 90-luvulta lähtien! Jurassic World -elokuvat ovat jatkoa ihka ensimmäiselle Jurassic Park -tieteis- ja seikkailuelokuvalle, joka oli ilmestyessään huippumenestys. Elokuvasarjan kuudes osa, Jurassic World: Dominion, ilmestyi vuonna 2022. Jurassic Worldin hirmuliskoista on myös Netflixissä katsottavissa koko perheen animaatiosarja, Jurassic World: Liitukauden leiri.