Vet Squad

Hyppää mukaan seikkailuun näiden Vet Squad -eläinlääkäriystävysten kanssa! Emily, Ava, Yara ja Robin ovat ammattitaitoisia eläinlääkäreitä, joiden tehtävänä on auttaa pulassa olevia eläimiä. Heidän omistamillaan kulkuneuvoilla pärjää missä tahansa ympäristössä: Yaralla on safariauto vaativaan maastoon, Robin lentää helikopterilla ilmojen halki, Emily kiirehtii pikaveneellä riutalle ja Avalla on metsässä kulkeva maasturi. Jos vastaan tulee ongelmia, ne ratkaistaan yhdessä tiimityöllä. Tule mukaan Vet Squad -eläinlääkärileikkiin ja pidä huolta ihanista eläimistä!

Vet Squad -tuotteista voit lukea lisää Lelukirjan nettisivuilla!

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä.

Vet Squad hoitaa haavoittuneet eläimet taas kuntoon! Osalla eläimistä on mukana sidetarvike. Toisten eläinten haavat hoidetaan lämpimällä vedellä, jolloin haavat katoavat. Pakkaus sisältää joko kaksi tai viisi eläintä, ämpärin ja sienen. Saatavilla erilaisia leikkisettejä.

Vet Squadin eläinlääkärit ovat liikkeellä! Robin lentää helikopterilla pelastustehtäviin ja toimii yläilmojen apurina, kun Yara saapuu paikalle safariautollaan halliten maastot kuin omat taskunsa. Ajoneuvojen ominaisuuksien ja leikkisettien lisätarvikkeiden ansiosta eläinten auttaminen onnistuu haastavissakin olosuhteissa. Saatavilla erilaisia leikkisettejä.

Vet Squad -eläinlääkärit pelastavat eläimen kuin eläimen ja hoitavat ne kuntoon hetkessä! Leikkisetti sisältää yhden nuken, eläimen, repun ja erilaisia hoitotarvikkeita. Saatavilla useita erilaisia leikkisettejä.