VIP Pets

Mitkä hiukset näillä pienillä lemmikeillä onkaan! Nyt pidetään VIP Petseistä huolta ja taiteillaan mitä upeimpia kampauksia. Jokainen VIP Pets on erilainen ja ainutlaatuinen. Kaikki tuntevat toisensa ja pitävät yhdessä hauskaa kauneussalongissa, samalla pitäen ulkonäöstään huolta.

Kitoons Suomi YouTube -kanavalta löydät lapsiystävällisiä suomenkielisiä VIP Pets videoita ja monia hauskoja seikkailuja. Astu Kitoons Suomi -maailmaan ja viihdy lempihahmojesi kanssa uusien animaatioiden parissa joka viikko!

Pääset kanavalle tästä!

Jos sinulla ilmenee kysymyksiä, otathan yhteyttä!

Vip Pets Lemmikki
VIP Pets -koirat rakastavat muotia ja kauniita asioita. Jokaisella on oma tyylinsä ja pitkät hiukset, joihin voit kammata ihania kampauksia. Pese uusi ystäväsi ja paljasta sen salaisuudet. Yllätyspakkaus sisältää koiran ja kuusi tarviketta.

Vip Pets Kampaamo Leikkisetti
Nyt leikitään ja laittaudutaan! Kampaamossa lemmikkisi saa hiuksiinsa sateenkaariraidat ja kimalletta. Setti sisältää kampaamon osat, Kiara-koiran ja tarvikkeita sekä koiralle että leikkijälle.

Hyppää mukaan upeisiin seikkailuihin uusien VIP Pets -ystäviesi kanssa! Katso VIP Pets -animaatioita ja vieraile Fabion & Fabian hiussalongissa loihtimassa uusi ilme VIP Pets -lemmikeille.