Dinos Unleashed

Dinos Unleashed on tuotesarja täynnä hurjia dinosauruksia ja villiä menoa. Dinosauruslelut kiehtovat lapsia aina taaperoikäisistä koululaisiin asti ja ne innostavat mitä mielikuvituksellisempiin leikkeihin ja seikkailuihin. Dinosaurukset ovat hurjan näköisiä, mutteivät kuitenkaan liian pelottavan näköisiä ja niiden hauska väritys houkuttelee kaiken ikäisiä lapsia, sekä tyttöjä että poikia, leikkimään dinosauruksilla. Tuoteperhe sisältää monipuolisesti erilaisia tuotteita: yllätysmunia, minidinoja, liikkuvia ja äänteleviä dinosauruksia ja jopa mahtavan 50 cm kokoisen T-Rexin!

Dinos Unleashed ECO -tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja niiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan muovia. ECO-sarjan tuotteet on valmistettu kasviperäisestä, mm. vehnää sisältävästä, kestävästä materiaalista ja ne on pakattu ruskeaan FSC-sertifioituun kartonkiin.

Tutustu Dinos Unleashed -tuotteisiin Lelukirjan nettisivuilla! 

Jos sinulla ilmenee tuotteista kysymyksiä, otathan yhteyttä.

ECO DINOS UNLEASHED SNAPPING DINOS
Iloisen värikkäät pikkudinot ovat irti! Dinojen leuat napsuvat auki ja kiinni paljastaen terävät hampaat. Äkkiä karkuun! Dinosaurusten koko noin 15 cm. Muovittomat dinosaurukset on valmistettu kasviperäisestä materiaaleista, mm. vehnästä. Pakkauksessa neljä erilaista dinoa.